A Nasdaq Composite 1931 pnton zárt, ami 11 ponttal - 0,6 százalékkal - marad azn előző napi záróértéktől. A Standard & Poor's 500 is esett - 1057 ponton zárt -, igaz ez az index is keveset veszített, a nap végére 0,1 százalékos csökkenést mutatott. A legnagyobb vesztesek az Alcoa, az Altria, az American Express, a Boeing, a Citigroup, a Home Depot, az IBM és a Microsoft voltak. Jól szerepelt viszont az egészségügy, a Johnson & Johnson és a Merck egyaránt 1 százalék körüli nyereséget fogott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!