A 21 éve nem látott magasságba szökő olajárak október óta a legalacsonyabb szintre, 1,45 százalékos esés után 1876,64 pontra nyomták le a Nasdaq Composite indexet. A Dow Jones ipari átlag és az S&P 500 egyaránt decemberi mélységbe süllyedt, 1,06 százalékkal 9906,91 pontra, illetve 1,06 százalékkal 1084,08 pontra. Az S&P 500 legnagyobb vesztese a Citigroup és a Microsoft volt, ez utóbbi viselte meg legjobban a Nasdaqot is, együtt a Qualcommal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!