New York: a Nasdaqnak jobb napja volt

A Dow Jones ipari átlag kicsit esett, de mélyre: 21,95 ponttal - 0,23 százalékkal - csökkenve 9687,84 pontra jutott, ami négyhavi mélypont. Az indexet fôleg a General Motors nyomta le, miután kiderült, milyen rossz negyedévet zárt az amerikai autóipar. Az S&P lényegében nem változott - 0,01 pontot adva elôzô napi záráshoz 1040,69 ponton végezte - napközben 1 százalékot is esett, fôleg az AOL Time Warner miatt, aztán a Pfizer kihúzta a bajból. A Nasdaq Composite 15,56 ponttal - 1 százalékkal - emelkedett az
Szabó Márta, 2002. június 5. szerda, 07:53

előző rémes nap után, és 1578,12 ponton fejezte be a kereskedést, hála főleg az Intelnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK