New York, emelkedj!

Bár az Inet elektronikus kereskedésében lefelé mozogtak a határidős indexek, elsősorban a technológiai ágazat lassulása miatt - főleg a Microsoft Corp. és a Google Inc. vártnál halványabb teljesítménye aggasztotta a befektetőket -, nem sokkal a nyitás után enyhén felfelé mozdultak a tengerentúli piacok: a Dow 0,08 százalékkal, a Nasdaq 0,11 százalékkal, az S&P 500 0,17 százalékkal ért többet a tegnapi záró értéknél.
NAPI Online, 2005. július 22. péntek, 15:41
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK