New York esésre ébredt

A tengerentúli indexek irányadó indexei a negatív tartományban nyitottak szerdán, a kereskedés első fél órája után pedig úgy tűnik, egyhamar nem is bukkannak felszínre.
NAPI Online, 2008. november 12. szerda, 16:19
Fotó:

A New York-i tőzsdék immár a harmadik napja folytatják lejtmenetüket, a DJIA és az S&P 500 vesztesége a kereskedés első fél órája után némiképp mérséklődtek ugyan, de továbbra is 1,5 százalék felettiek. A Nasdaq 1,4 százalékos mínuszban állt ugyanekkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK