A Dow Jones 1,07 százalékot csúszott le és 13 489 ponton hagyta el a parkettet, miközben a Standard & Poor's 500-as indexe 1,36 százalékos csökkenés után 1512 ponton zárt. A Nasdaq Composite 2599 ponton fejezte be a kereskedést, ami 1,02 százalékos mínusznak felel meg. A részványindexek csökkenését elsősorban az olajár esése miatt leértékelődő energetikai vállalatok és a két nagy amerikai hedge fund pénzügyi nehézségei miatt szenvedő pénzügyi szektor társaságai okozták. A pénzügyi lejtmenet olyan jelentős volt, hogy még a várakozásoknál jobb negyedéves számokat közzé tevő Morgan Stanley részványárfolyama is mínuszban zárt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!