A borús árbevételnövekedési kilátásokról beszámoló Cisco nyomában a többi tech cég is süllyedt - Juniper, Xilinx - , de estek az olajpapirok is, miután az USA energiaügynöksége közölte, hogy az elsô félévben az OPEc által jelzettnél kisebb lesz kereslet. Emelkedett viszont a nemrég még az "újabb Enron" címére esélyesnek tartott Tyco, amelyik közölte, hogy minden üzletágára vár ajánlatokat és nincsenek készpénzgondjai.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!