New York: kissé pesszimistán a választás előtt

Kis csökkenéssel kezdték a napot a New York-i indexek, egy nappal az elnökválasztás előtt.
NAPI Online, 2004. november 1. hétfő, 15:48
Fotó:

A Dow Jones ipari átlag 0,04 százalékkal, az S&P 500 0,07 százalékkal gyengült, a Nasdaq Composite 0,16 százalékkal csökkent.


Piaci szakértők szerint a tőzsdék legjobban azt szeretnék, ha biztos győztese lenne mielőbb az elnöki párharcnak -amire egyre kevesebb az esély a közvélemény-kutatások szerint.


Akárki győz is -írta a Reuters -, a hatás valószínűleg rövid távú lesz, utána ismét inkább az olajár és a kamathírek határozzák meg a részvényindexek mozgását.


A Fed legközelebb november 10-én dönt a kamatokról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK