A hét egészében a DJIA 1,8 százalékkal, az S&P 500 1,5 százalékkal, a Nasdaq Composite 2,7 százalékkal gyengült. Ugyanez a május hónap egészére rendre mínusz 0,2 százalék, mínusz 0,9 százalék, illetve 4,3 százalék. Elemzők szerint a pénteken közzétett makroadatok - ipari megrendelések, michigani fogyasztói bizalmi index - indokoltak volna egy nagyobb emelkedést, de a világpolitikai aggályok, élükön most épp az indiai-pakisztáni konfliktussal, erősebbnek bizonyultak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!