New York újra cikkcakkozik

Ahogyan szerdán, úgy csütörtökön sem találtak határozott irányt a vezető tengerentúli részvényindexek.
NAPI, 2010. március 4. csütörtök, 17:23
Fotó:

A nap eleji erősödést követően lejtőre kerültek a New York-i mutatók, és benéztek csütörtöki záróértékük alá is. Szűk két órával a nyitás után szabad szemmel alig látható plusznál járt a Nasdaq Composite, míg a DJIA 0,2, az S&P-500 pedig 0,1 százalék többletnél tartott.

Makrofrontról felemás hírek érkeztek, a munkanélküli segélyért jelentkeztők száma a vártnál kedvezőbben alakult, míg az ipari megrendelések a prognosztizáltnál kevésbé nőttek, a folyamatban lévő használtlakás-eladások indexe pedig váratlanul esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK