New York újra mínuszban

A szerdai gyengülést követően vegyesen kezdtek csütörtökön a vezető New York-i részvényindexek, ám alig telt el egy óra a nyitás után, a mutatók máris 0,5-0,7 százalékos mínusznál tartottak.
NAPI, 2009. augusztus 6. csütörtök, 16:23
Fotó:

A befektetőket az európai árfolyamok emelkedése és a Cisco Systems által közzétett kedvező előrejelzés deríthette jobb kedvre, miközben a vártnál jobb lett az amerikai munkaerőpiaci adat is. Az ellenkező irányba hatott ugyanakkor, hogy júliusban sem kezdtek el költekezni az amerikaiak: a kiskereskedelmi cégek csütörtöki jelentései gyenge múlt havi forgalomról tanúskodtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK