New Yorkban is gyülekeznek a viharfellegek

Eséssel nyitottak a tengerentúli piacok kedden.
NAPI, 2011. május 3. kedd, 15:58
Fotó:

Enyhe mínuszokkal nyitottak a New York-i részvénypiacok: a Dow 0,1 százalékos mínusszal 12800 pontra csökkent, míg az S&P 500 és a Nasdaq Compsite 0,3 százalékkal került lejebb hétfői záróértékéhez képest. A legfrisebb vállalati gyorsjelentések vették el a befektetők kedvét és szolgáltattak alapot a profitrealizálásra. A ma jelentő vállalatok közül a Pfizer komoly, 2,6 százalékos mínusszal járult hozzá a Dow Jones index csökkenéséhez.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK