New Yorkban is megijedtek

A vegyes amerikai munkaerőpiaci adatok után eséssel kezdődött a kereskedés az amerikai tőzsdéken, a bankpapírok teljesítenek a legrosszabbul.
, 2011. november 4. péntek, 15:21
Fotó: Napi.hu

Nyotás után lefelé indultak az indexek és az esés mértéke azóta nőtt. A DJIA egy százalékkal 11921, az S&P 500 1,3-mal 1245 pontra esett, a Nasdaq pedig 1,2 százalékkal került lejjebb.

Nem tesz jót a hangulatnak az euró/dollár árfolyam csökkenése: a délelőtti 1,3850 után már 1,3710-nél jár a keresztárfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK