New Yorkot már a recessziós félelem mozgatta

Estek a szerdai kereskedésben a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói, melynek hátterében elsősorban a lakáspiaci kereslet visszaesését jelző adat nyomán kialakult recessziós félelem állt.
NAPI Online, 2006. augusztus 24. csütörtök, 07:51
Fotó:

A Dow Jones 0,37 százalékkal 11 ezer 297,90 pontra süllyedt, míg a Standard & Poor's 500 0,45 százalékkal zárt lejjebb. A legjobban a technológiai részvényeket jelentős számban tartalmazó Nasdaq szenvedte meg a hangulatváltozást. Délután már egy százalékos mínuszban is volt, míg a napot 0,71 százalékos eséssel zárta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK