Nike: soha rosszabbat

Minden idők legjobb második negyedévéről adott számot gyorsjelentésében a Nike. A sportszergyártó az elmúlt három hónap során több 261 millió dolláros nyereséget termelt, köszönhetően a felfutó kelet-európai eladásoknak.
NAPI Online, 2004. december 17. péntek, 08:45
Fotó:

A cég árbevétele 11 százalékkal 3,1 milliárd dollárra nőtt, elsősorban a atlétikai cipők és a Converse kosárlabdacipői iránt megnövekedett keresletnek köszönhetően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK