A 225 részvény mozgását jelző Nikkei 0,1 százalékkal, 11 873 pontra erősödött. A japán autógyártók befektetőit nem nagyon érdekelte az olajár, a Mazda, a Nissan és a Suzuki egyaránt erősödni tudott, 0,3-0,8 százalékal, míg a Toyota csak stagnált. Persze volt kivétel is, a Honda Motor 0,9 százalékos gyengülést volt kénytelen elkönyvelni. Az autóknál és a rosszabb teljesítményeknél maradva: nem sikerült jól a nap a főként autórádióiról ismert Clarion számára, a cég részvényei 1,3 százalékkal estek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!