Akár lehetne egy kis emelkedős napunk is, de az észak-afrikai események rontják a befektetői hangulatot, így inkább lecsorgás, alacsony forgalom melletti iránykeresés várható a Budapesti Értéktőzsdén - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.

Egyelőre semmilyen hatása nincs annak a legújabb hírnek, hogy a kormány már szerdán bejelentheti a kiigazításokat. Ennek leginkább a forint ároflymán kellene látszódnia, de mozgásnak semmi nyoma, valamivel 270 forint alatt áll az euró árfolyama.
 
A tőzsdével kapcsolatos egyetlen vállalati hír a Mol találata Pakisztánban, ám ennek értékelését az elemzők még készítik.

Ma Amerikában nem lesz kereskedés, ami akár egy forgalmi mélyponthoz is vezethet a tőzsdén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!