Tokióban a vezető tőzsdemutató, a Nikkei 0,2 százalékos erősödéssel 10 746,67 ponton zárt. A japán papírok elsősorban azért emelkedtek mert a befektetők a világgazdasági helyzet javulásával, és az egyiptomi feszültség enyhülésével ismét mernek kockázatosabb papírokat venni. A szöuli Kospi viszont 0,2 százalékos csökkenéssel végzett, a hongkongi Hang Seng 0,5 százalékos mínuszban volt, a sanghaji összetett mutató 0,6 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!