A kiadott közlemény szerint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2006. szeptember 21-én érkezett tájékoztatásában értesítette a BÉT-et arról, hogy a K&H Equities üzletkötőjét kérelemre az általa vezetett nyilvántartásból 2006. október 4-i hatállyal törölte. A tőzsde az érintett üzletkötőt a PSZÁF-értesítés alapján 2006. október 4-től nyilvántartásából törölte, ám ezzel a brókercégnek nem maradt több bejelentett tőzsdei üzletkötője a részvény és a származékos szekciókban. Amennyiben a kereskedési jog felfüggesztését kiváltó fenti ok megszűnik, újra kereskedhet a börzén az Equities.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!