Nincs határozott irány Európában

Vegyes kezdés volt Európa tőzsdéin szerdán reggel, délután jöhet mozgás az amerikai GDP adatra.
NAPI, 2010. december 22. szerda, 09:29
Fotó:

A kereskedés kezdetén a londoni FTSE-100 index 0,02 százalékos nyereségben a frankfurti DAX-30 index 0,02 százalékos veszteségben, a párizsi CAC-40 index 0,08 százalékos veszteségben állt.

A német tőzsdén elsősorban  a Lufthansa és az Infineon drágul, de jól szerepelnek az autógyártók részvényei, a BMW és a Volkswagen, és a Daimler is emelkedik, az elmúlt napok korrekciója után.Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK