Nincs javulás - maradt a 300 forintos euró

Egyelőre nem sikerült javítani a tegnapi rossz eredmények után.
NAPI, 2013. március 7. csütörtök, 08:13
Fotó: Napi.hu

Szerda este kilenchavi csúcson 300,14 forinton állt az euró és sokat csütörtök reggel 8 órára sem sikerült javítania pozícióján a hazai fizetőeszköznek, hiszen ekkor 299,9 forintot kértek egy közös valutáért. Elemzők szerint a forint az elmúlt napokban magyar sajátosságok, így elsősorban a jegybank új vezetése, illetve a jegybanki politika alakulása körüli bizonytalanságok hatására gyengült. Egy dollár ekkor 230,8, egy font 346,4, egy svájci frank 243,4, míg a japán jen 2,4579 forintot ért ekkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK