Nincs jó hangulat Budapesten

Európával ellentétben Budapest mínuszban jár és reggel óta folyamatosan esik.
Napi.hu, 2014. április 4. péntek, 11:44
Fotó: Reuters

A BUX háromnegyed 12 körül 1,3 százalékos veszteséggel 17 926 ponton járt, minden nagypapír esett. Az OTP és a Mol járt az élen 1,6 illetve 1,7 százalékos veszteséggel, ezt a Richter követte 0,9 százalékos mínusszal, majd a Magyar Telekom 0,6 százalékos eséssel.

Eközben Európába a főbb nyugat-európai indexek emelkednek: at FTSE-100 0,4, a DAX és a CAC-40 0,3 százalékos pluszban állt, a Europe Stoxx 600 0,2 százalékkal erősödött. A periférián a madridi index a tegnapi zárószintje körül ingadozott, a milánói pedig 0,1 százalékos emelkedésben volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK