Nincs jó hangulat New Yorkban

Vegyes hírek után veszteségben mozognak a Wall Street-i indexek.
Szabó Zsuzsanna, 2013. január 15. kedd, 17:08
Fotó: Napi.hu

Az USA-t érintően vegyes hírek láttak napvilágot a tőzsdenyitás előtt: megjelent egy várakozásokat felülmúló kiskereskedelmi adat, egy csalódást keltő New York-i feldolgozóipari adat és a Fitch leminősítéssel fenyegette meg az USA-t az adósságplafonról szóló viták miatt. Emellett azonban a befektetők továbbra is a gyorsjelentésekre figyelnek egyes piaci kommentárok szerint.

Nyitást követően a fő Wall Street-i indexek eséssel indítottak és a kereskedés első órájában a veszteséges zónában mozogtak. A Dow jelenleg 0,1, az S&P-500 0,2, míg a Nasdaq 0,5 százalékos mínuszban vannak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK