Nincs már osztalék, leesett a Telekom

Korrekciós üzemmódban kezdte a keddi napot a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2011. május 3. kedd, 09:24
Fotó:

A BUX index röviddel a nyitást követően 0,77 százalékos csökkenést mutatott és 24 085 forinton állt. Az OTP árfolyama 6269 csökkent, ami másfél százalékkal alacsonyabb a hétfői záróértéknél. A Mol 24 825 forintra csúszott vissza, ez fél százalékos csökkenésnek felel meg. Az osztalékszelvény levágása után nagyjából az osztalék nagyságának megfelelőt esik a Magyar Telekom, 555 forintos árfolyama stagnálást jelent.

A Richter 300 forinttal, került lejjebb, 37 560 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK