Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A most megjelent kimutatás szerint az elemzők a bevétel és a nyereség növekedésére számítottak, valamivel több mint 3 százalékos (165,8 milliárd forint) bevételnövekedést és 13,5 százalékos (15,2 milliárd forint) adózotteredmény-bővülést vártak.

Idén az első kilenc hónapban a csoport szintű árbevétel 0,5 százalékkal 484 milliárd forintra nőtt, az adózott nyereség pedig 18,6 százalékkal 31,5 milliárd forintra.

-Az év első kilenc hónapjában fő üzleti tevékenységekben folytatódott a pozitív tendencia annak is köszönhetően, hogy megőrizték versenyelőnyüket. Hozzátette: a negyedéves bevétel növekedése annak köszönhető, hogy Magyarországon és Észak-Macedóniában is növekedtek a mobil adatbevételek, ami nagyrészt ellensúlyozta a hangalapú bevételek és a magyarországi készülékértékesítési bevételek csökkenését - mondta Rékasi Tibor vezérigazgató.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!