A mára virradóra megjelent OTP-gyorsjelentés elsőre jól néz ki, mélységében kevésbé, így leginább semleges reakció várható a bankpapírtól, alighanem a BUX-ot ma is a nemzetközi hangulat mozgatja majd - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. Pici korrekció várható nyitásban, a csökkenés mértéke azonban valószínűleg nem haladja meg a fél százalékot. Bármilyen várakozással teli is a piac az OTP-gyorsjelentéssel kapcsolatban, nem feltétlenül lesz nagy tüzijáték - tette hozzá az üzletkötő.
A Mol-t és a Rictert felhúzták zárásban, így reggel itt várható leginkább korrekció.
A forint este kicsit begyengült, de mostanra már visszatért a 270 alatti régióba.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!