Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Net Média ZRt. kivásárolta a TDC 49 százalékos részesedését a TDC Financialből, és a társaság osztrák tulajdonosával, a TeleTrader Softver AG-val létrehozta a Portfolio Teletrader Kft.-t. Az új vállalkozásban a bécsi cég 51 százalékos tulajdonrésszel bír majd - mondta el Láng Róbert, a társaság magyar társigazgatója. Az új vállalkozás lényegében egyedüli adatszolgáltatóvá válik majd a lakossági piacon, és emellett a legnagyobb bankok, online brókerek és internetes portáloknak nyújt szolgáltatást. A tájékoztató kapcsán mutatták be a Portfolio.hu második pénzügyi évkönyvét, amelyről Sándorfi Balázs, a Net Média vezérigazgató-helyettese elmondta: a tavalyi kiadványnál lényegesen több interjúnak hagytak helyet a tőzsdei elemzések és a szikár pénzügyi adatok mellett. Net Média fő tulajdonosa az a Nobilis Kristóf érdekeltségébe tartozó Közép-Európai Média Kiadó és Szolgáltató Zrt., amely többek között az Index.hu internetes portált is birtokolja, és a NAPI Gazdaságban is 50 százalékos részesedéssel rendelkezik. Nobilis a NAPI Gazdaság "A 100 leggazdagabb" című listáján a 12. helyen áll, 28 milliárd forintos becsült vagyonnal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!