Az eladó a Kvant Rt. volt, az ügylet árfolyamát az érintett felek nem hozták nyilvánosságra. A szavazórészvények döntő hányada továbbra is a korábbi tulajdonosok, elsősorban a három alapító kezében maradt (Szenes Gábor a szavazatok 30,98, Bencsik Attila 12,9, Gráf István 9,56 százalékával rendelkezik, azaz ők együtt összesen 53,44 százalékát birtokolják, noha tényleges tulajdonhányaduk az elsőbbségi jogok miatt ettől eltér), akik nem terveznek változtatást a cég stratégiájában. A társaság egyébként féléves eredményeit tekintve meglehetősen kényes helyzetben van, alig 35 milliós árbevétel mellett 175 millió forint veszteséget halmozott fel az idén. A menedzsment szerint azonban nagy ugrás várható mind az eredmény, mind az árbevétel tekintetében az OPS (Online Publishing System) jóvoltából, amellyel júniusban léptek piacra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!