A Concorde Call szerint mindenképpen érdemes figyelni erre a relatív erőre, mert ha vége a mostani rossz hangulatnak, akkor a finn cég árfolyama jelentős árfolyam-emelkedés elé nézhet. Érdekesség, hogy március elején éppen ugyanez volt a helyzet: akkor is zuhantak az árfolyamok a világ piacain, zéró vásárlási kedv mellett, a Nokia mégis emelkedett, sőt kitört. Ezt a megugrást követte a cég azon bejelentése, miszerint az eddiginél nagyobb globális mobilpiaci növekedést vár, majd még később, hogy az átlagos eladási árai is jóval magasabban alakulnak a vártnál, így felmerül, hogy esetleg a piacnál jobban informált befektetők állhattak a háttérben.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!