Nőtt a főrészvényes tulajdoni aránya a Brau-ban

A Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. főrészvényese, a Brau Union AG tulajdoni aránya a tőzsdére bevezetett elsőbbségi részvények vonatkozásában 1102,527 forintra nőtt - írja a Magyar Tőkepiac. A változás a Brau Hungária tulajdonosi szerkezetét és szavazati arányait nem befolyásolja érdemben, mert a főtulajdonosnak a birtokában lévő törzsrészvények révén korábban is 87 százalék feletti tulajdoni és 90 százalékos szavazati aránya volt.
Molnár Csaba, 2001. április 20. péntek, 09:02
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK