Nőtt a SAP működési eredménye

Alapvetően a felhő alapú szolgáltatások iránti kereslet növekedése miatt nőtt a német SAP szoftvergyártó működési eredménye a harmadik negyedévben.
MTI-Eco, 2015. október 20. kedd, 08:26
Fotó: Napi.hu

A cég működési eredménye 5 százalékkal 1,21 milliárd euróra, az egyszeri tételek nélküli működési eredménye 19 százalékkal, 1,62 milliárd euróra emelkedett.

Az adózott eredmény 2 százalékkal 898 millió euróra nőtt.

Európa legnagyobb szoftvergyártójának a bevétele 17 százalékkal, 4,98 milliárd euróra ugrott, ezen belül a felhő alapú szolgáltatásokból származó bevétel megduplázódott, 599 millió euróra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK