Négy hét óta először 90 dollár alá esett az olaj hordónkénti árfolyama, miután az amerikai készletek a vártnál jobban bővültek - ez elsősorban a meleg időnek és a lassuló gazdaságnak tudható be. A január 11-el végződő héten a készletek 4,26 millió hordóval 287,1 millió hordóra nőttek, ami kilenc hét óta az első emelkedés volt. A februári szállítású nyersolaj árfolyama két százalékkal 90 dollár alá süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!