Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A társaság szerint a profit esése teljes mértékben az első negyedévnek tulajdonítható, amikor a két jelentős autóipari projekt beindítása csúszott. A második negyedév során ezek a projektek elindultak, és a cég nettó eredménye javul, mivel a negyedév nettó eredménye 161 millió forint volt az egy évvel korábbi 128 millió forint után. A menedzsment szerint ez a javulás a jövőben is folytatódni fog, s a Mezőgép az általános autóipari dekonjunktúra ellenére árbevételét továbbra is jelentősen tudja növelni a megszerzett új munkáknak köszönhetően. A kezdeti stádiumban lévő autóipari projektek tervezett szintre történő felfutásával a cég eredményessége is számottevően javulhat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!