A budapesti tőzsde irányadó indexe 11 óra után 25 774 pont körül ingadozott, ami 0,7 százalékos többletnek felel meg. A nyitás után még gyengülő Magyar Telekom stagnálásba váltott, a több vezető részvény pedig pluszban van, az OTP 1,6 százalékkal 9750, a Mol 0,1 százalékkal 22 315, a Richter pedig 0,8 százalékkal 37 000 forintra erősödött reggel óta. A mezőny egyik legjobbja, a másodvonalban szereplő TVK, értéke 3 százalékkal 7835 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!