A rendkívüli közgyűlés összehívását a Budapest Alapkezelő Zrt, valamint további 4 részvényes kezdeményezte, melynek napirendi pontjai a következők: igazgatósági tag visszahívása, igazgatósági tag megválasztása, felügyelő bizottsági tag visszahívása, felügyelő bizottsági tag megválasztása, osztalékelőleg fizetése iránti kérelem, új részvényopciós program jóváhagyása, az igazgatóság felhatalmazása a zártkörű alaptőke-emelésre további 5 éves időtartamra, saját részvény vásárlására közgyűlési felhatalmazás, az alapszabály módosítása, egyéb kérdések. A 10 napirendi pontból sorrendben az első ötöt a föntebb említett részvényesi csoport, a második ötöt a társaság igazgatósága javasolta.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!