Röviddel dél után 23 041 ponton állt a BUX index, ez mindössze 0,17 százalékos csökkenés a tegnapi záróértékhez képest. A blue chipek döntő része elképesztően alacsony forgalom mellett alig mozdul. Az OTP-re mindössze 1,6 milliárd forint értékben születtek üzletek, a bankpapír ott áll, ahol reggel fél százalék mínuszban, 5275 forinton. A Magyar Telekomnak jót ettek a csökkenő kötvényhozamok, a távközlési részvény árfolyama 4 forinttal, 665 forintig emelkedett. A Richter fél százalékos csökkenést mutat, 47 050 forinton jár, a Mol 20 800 forinton stagnál, az Egis 20 550 forint, ez 150 forinttal alacsonyabb a hétfői utolsó értéknél.


Ma is nagyot tud emelkedni néhány kisebb papír, folytatódik a Pannergy lendületes emelkedése, a részvényt már 1088 forinton veszik, ami 3,6 százalékkal magasabb a tegnapi utolsó kötés áránál, a Pannunion 20 százalékkal ugrott meg, 168 forintra. 17 százalékkal, 490 forintra robogott a Kulcssoft árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!