Alacsony forgalom mellett minimális emelkedést sikerült délutánra összehoznia a BUX indexnek. Péntek délután negyed háromkor 45 pontos emelkedést mutatott a vezető index, s 17 024 ponton járt. Az OTP 0,9 százalékkal, 3437 forintig emelkedett, a Richter 0,86 százalékkal drágult, 36 865 forintra drágult. A Mol fél százalékkal esik, 16 250 forintra, a Magyar Telekom negyed százalékkal lett olcsóbb, 430 forint. Nem állt talpra az E-Star kurzusa, 676 forintra, 3,7 százalékkal csúszott vissza a papír.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!