Rendkívül alacsony forgalom mellett indult e kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén, fél tizenegyig az azonnali részvénypiacon kevesebb, mint 600 millió forint értékben születtek kötések. A BUX index fél százalékkal emelkedik 17 102 ponton jár. Az OTP 0,3 százalékkal drágult 3475 forintig. A Mol 0,6 százalékkal emelkedik, 16 280 forintra, a Magyar Telekom viszont negyed százalékkal esik, 430 forintra. A Richter egy százalékkal lett drágább, 36 930 forint, az Egis másfél százalékkal kerül többe, 15 615 forint.

4,4 százalékkal, 679 forintra ugrott az E-Star kurzusa.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!