Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Danubius Hotels Nyrt. bevételei a tavalyi év egészében 6 százalékkal, 46,4 milliárd forintra emelkedtek − euróban számolva viszont csak 2 százalék volt az emelkedés. A negyedik negyedévben fordított volt a hatás, forintban 1 százalékkal kevesebb, euróban viszont 8 százalékkal több volt a bevétel. A tavalyi év utolsó három hónapjában 1,5 milliárd forintos adózás előtti veszteséget termelt ugyan a cég, ám az év egészében így is összejött egy 1,9 milliárd forintos profit − ez szerencsés fejlemény a tavalyi egész éves közel 2,4 milliárd forintos adózás előtti mínusz után. A foglaltság csoportszinten 62,7 százalékra javult a 2011-es 60,7 százalék után. A legnagyobb, magyar szegmens bevételei 3 százalékkal, a cseh, a szlovák és a román részlegek viszont 12, 7 és 11 százalékkal bővültek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!