Európa legnagyobb távközlési cége a tavalyi 1,4 milliárd euró veszteség után ezúttal 2,4 milliárd eurós három havi nyereséggel örvendeztette meg a befektetőket. A forgalom a vezetékes piacon tovább mérséklődött, a szélessávú szolgáltatásokból azonban egyre több bevétel származott. Az árbevétel elérte a 15 milliárd eurót, míg az EBITDA 5,4 milliárdra nőtt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!