Az AAA Auto Group N.V. 2009-es profitja 1,2 millió euró volt szemben az egy évvel azelőtti 32,4 milliós veszteséggel - jelentette a társaság.

Ugyan a cég árbevétele 44 százalékkal, 165,1 millió euróra csökkent egy év alatt, de a 2008-as EBITDA kétszeresére nőtt egy év alatt, elérve a 7,2 millió eurót.  A használtautó-kereskedő továbbra is a kulcs fontosságú cseh és szlovák piacra fog koncentrálni, s az eladások növelése helyett továbbra is a profitnövekedést helyezik előtérbe.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!