Nyilvános fórum a pénzügyi fogyasztóvédelemnek

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete kezdeményezésére pénzügyi fogyasztóvédelmi fórum alakult - közölte a PSZÁF.
NAPI Online, 2006. november 23. csütörtök, 08:05
Fotó:

A fórum tagjai a civil fogyasztóvédelmi szervezetek, a felügyelet szakmai és technikai feltételek biztosításával járul hozzá a működéséhez.

A PSZÁF közleménye szerint a fórum a kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolat szellemében teremt platformot a feleknek információ- és véleménycserére, valamint a civil szervezeteknek arra, hogy adott kérdéseket egymás között megvitassanak.

A közlemény utal arra, hogy a pénzügyi szakmai szövetségek képviselői részéről is megfogalmazódott a szándék egy hasonló fórum létrehozására, ahol a szolgáltatói oldalon felmerülő fogyasztóvédelmi kérdéseket lehet megvitatni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK