A londoni FTSE-100 index 0,43 százalékkal kezdett alacsonyabban, a párizsi CAC-40 index 0,36 százalékkal csökkent kezdéskor, a frankfurti DAX index pedig 0,02 százalékkal gyengült. Madridban 0,52 százalék, Milánóban 0,21 százalék indexcsökkenéssel indult a csütörtöki kereskedés.

Az FTSE EuroFirst 300 páneurópai index 0,31 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,42 százalék csökkenéssel nyitott csütörtökön.

QP | Quality Placement

Szerdán a május elsejei ünnepek miatt Európa vezető tőzsdéi közül csupán kettő volt nyitva, a brit és a dán.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!