Nyomás alatt a tőzsde

Az amerikai zuhanás után a BÉT is lefelé indulhat, a vásárlásokkal érdemesebb lehet kiváárni.
NAPI, 2010. november 17. szerda, 08:56
Fotó:

A nyugat-európai piacokon egyelőre nem látszik brutális esés, de elindult valami, amire mindenképp érdemes figyelni. A piac esik, nincs értelme belenyúlni a hulló késekbe, a folyamat akár be is gyorsulhat - vélekedett Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője. Hozzátette, egyelőre nem dőlt el, hogy a szokásos sávozásnak vagyunk tanúi, vagy komolyabb lejtmenet következik.
A Mol ma megjelent gyorsjelentése tényleg nagyon jó, ám ez egy negatív általános hangulatban nem szokott számítani, nem valószínű, hogy egy átmeneti próbálkozásnál hosszabb ideig emelkedni tud a papír.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK