A Nikkei 225 0,95 százalékos eséssel zárt, míg az indiai Sensex 0,23, a hongkongi Hang Seng 0,35, az ausztrál ASX 1,1, a koreai Kospi pedig 1,6 százalékos mínusznál járt. A Shanghai Composite ellenben közel 1,3 százalékos pluszt mutatott. A japán piac esetében a Fed elnökének tartósan alacsony kamatszint melletti állásfoglalása kapcsán erősödő jen indukálta az esést, elsősorban a nagy exportőr cégek részvényeinél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!