Nyomoznak a Magyar Telekom-leányoknál

A Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen nyomoz május óta a Magyar Telekom Nyrt. (MTelekom) montenegrói és macedón leánycégei által 2005 végén kötött szerződések miatt - írja a Népszava a HVG-re hivatkozva.
NAPI Online, 2007. szeptember 20. csütörtök, 09:07

Az MTelekom tavaly tavasszal hozta nyilvánosságra, hogy montenegrói leánycége, a Crnogorski Telekom összesen négy olyan szerződést kötött offshore cégekkel, amelyek törvénysértőek, és nincsenek összhangban az MTelekom-csoport belső elveivel. Idén év elején egyébként a macedón érdekeltség, a Makedonski Telekomunikacii szerződéseit is vizsgálni kezdték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK