Odalett a forinterősödés

A reggeli izmosodás után a tegnap délutáni szintre tért vissza a hazai deviza.
NAPI Online, 2008. március 6. csütörtök, 11:15
Fotó:

Az euró 261,70 forinton nyitott csütörtökön, de 11 óra tájban már 263-nál járt a jegyzés, azaz ott, ahol tegnap délután - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője. Geszti Pál hozzátette: hektikus a piac, a forintot olyan külső események gyengítik, mint az európai börzék mínuszos rajtja, a gyenge dollár, vagy a 104 dollár felett lebegő olajár.

Az euró dollárral szembeni jegyzése 1,5346-on járt késő délelőtt, így az amerikai deviza egységével 171,35, a svájci frankéval 166,50 forinton kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK