A szerda délutáni, 281 forint körüli szintek után 280 környékén állt csütörtökön reggel az euró jegyzése a Bloomberg adatai szerint. Az euró/frank árfolyam viszonylag magasan, 1,4250 körül tudott maradni, így a frank 196,50 forintnál cövekelt le. Ez euró/dollár jegyzés az 1,2430-at közelítő magasságokból 1,2350-re süllyedt, az amerikai deviza forintjegyzése így 227 forintra változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!