Így visszaáll a múlt hét előtti állapot, hiszen egy hete éppen 3 forinttal nőtt a benzinár. A gázolajár a múlt héten 5 forinttal emelkedett. Idén így eddig - az árnövekedések és -csökkenések összegeként, a szerdától érvényes árakon számolva - 3 forinttal emelkedett a benzinár, a gázolaj ára 8 forinttal nőtt. Bár dollárban mind a benzin, mind pedig a gázolaj tőzsdei jegyzésára kis mértékben emelkedett, a forint árfolyama erősödő tendenciát mutatott az elmúlt héten, így forintban számítva mindkét üzemanyagfajta ára csökkent. A legolcsóbb és a legdrágább töltőállomások között továbbra körülbelül 30 forintos árkülönbséget tapasztalhatunk.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!