Olcsóbb lett a dollár

Lényegében kedden is tartott még a húsvéti szünet a bankközi devizapiacon, az eseménytelen napon forgalom nélkül helyben járt a forint.
NAPI, 2011. április 26. kedd, 16:47
Fotó:

Napközben szűk sávban, 264,40-264,80 forint között ingadozott az euró jegyzése, vagyis kismértékben süllyedt a péntek és a hétfő délutáni szintekhez képest. Valamivel tempósabban olcsóbbodott a dollár, az euróhoz mért jegyzés 1,4635-re emelkedett, a forinttal szemben pedig 180,90-re süllyedt az árfolyam.

A svájci frank szintén helyben járt, az euróval szembeni 1,2860-as kurzus 206 forint körüli jegyzésnek felelt meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK